Stevig stukje stappen

Let op: Dit evenement is geweest.
24 augustus 2019

Heb je zin om eens flink de benen te strekken? Schrijf je dan in voor deze lange wandeling van ongeveer 15 kilometer over het landgoed Staverden. We zullen zien dat het landgoed een mooie afwisseling biedt van bos en cultuurlandschap. Hoewel het een flinke wandeling wordt, is er voldoende tijd om even stil te staan bij de mooiste plekjes. Halverwege zoeken we een rustplek om je meegenomen boterham te eten. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 5 uur. Afstand: ca. 15 km.
Deelname: 5,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Opmerking: neem zelf lunch en water mee voor onderweg. Koffie of thee is voor eigen rekening. Trek goede wandelschoenen aan die geschikt zijn voor onverharde paden.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: Weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Kees Bor, tel. 0341-357716 of Ronald van Veen, tel. 06-13464513.
Reservering en betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

 

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info