Sprookjesballet

Let op: Dit evenement is geweest.
18 februari 2018

Het Arnhemse LethDansant danst een klassiek ballet van het sprookje Het Lelijke Eendje. Moeder eend is blij wanneer haar twee kleine eendjes geboren worden. Plotseling komt er nog een derde eendje uit een ei. Dit eendje ziet er vreemd uit, maar dat vinden haar moeder en twee zusjes helemaal niet erg. Ze zijn samen gelukkig met elkaar.

Bij de vijver wordt het vreemde eendje gepest door de kikkers en de konijnen. Verdrietig kijkt ze naar de mooie grote zwanen, die af en toe naar de vijver komen. Zij droomt ervan later een mooie eend te worden. Hoe meer het lelijke eendje groeit, hoe vreemder ze eruit gaat zien en ze schaamt zich erg. Haar vriend de raaf probeert haar op te vrolijken en zegt dat het juist heel speciaal is om anders te zijn. Wanneer het lelijke eendje op een dag verdrietig naar de vijver wandelt, kijken alle dieren haar plotseling geschrokken aan! Wat is er met haar gebeurd? Voorzichtig kijkt ze in het weerspiegelende water naar zichzelf…

Kom met de hele familie genieten van deze spannende én grappige balletvoorstelling van LethDansant. Gedanst op de klassieke muziek van de componist Leon Minkus. Voor uw informatie: in deze voorstelling wordt alleen op spitzen gedanst, wanneer de dansvloer van de locatie daarvoor geschikt blijkt. Het kan dus voorkomen dat u deze voorstelling bezoekt en er niet op spitzen gedanst kan worden.

Tijd: Er is een voorstelling om 11.00 en een voorstelling om 13.30 uur. Duur voorstelling: 55 minuten.
Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om tussen 12.15 en 12.45 uur een workshop te volgen. Dansen als sierlijke zwanen en grappige eendjes.

Entree sprookjesballet: € 13,50 per persoon. Er is plaats voor 65 personen per voorstelling.
Deelname workshop: € 5,00 per kind. Er is plaats voor 12 kinderen.

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is in de maanden januari t/m maart beperkt telefonisch bereikbaar. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is alleen mogelijk via deze link: https://kasteelcannenburch.globalticket.nl/nl/event/3193

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info