Sinterklaasweekend

Let op: Dit evenement is geweest.
27 november 2021 - 28 november 2021

Een aantal karakters van de vroegere bewoners zullen op 27 en 28 november herleven in het kasteel en jullie meenemen naar Sinterklaas en zijn pieten. Koop een e-ticket met tijdstip naar keuze en start jullie bezoek in de gewelvenkelders van het kasteel. Onderweg kom je de vroegere kasteelbewoners, pieten en Sinterklaas tegen. Zo is er een bakpiet bezig in de keuken, kunnen jullie Sinterklaas op zijn kantoor begroeten en ontvangen alle kinderen een kleine verrassing. Natuurlijk is er ook alle tijd om het kasteel verder te ontdekken.  

 
Datum en tijd: 27 en 28 november 2021, 11.00-16.00 uur.   
 
Duur en toegankelijkheid: De looproute duurt ongeveer 1 uur. Door de vele trappen is het Sinterklaasweekend helaas niet geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn.   

Entree: € 5,00 4 t/m 18 jaar, volwassenen € 12,00. Donateurs GLK en Museumkaarthouders gratis op vertoon van geldige pas.  

Adres: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen. 

Informatie: Jaarrond via cannenburch@glk.nl

Belangrijk: Bezoekers vanaf 13 jaar moeten een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen. Het kan zijn dat we vragen op sommige plekken een mondkapje te dragen. Het kasteelcafe is tijdens het Sinterklaasweekend gesloten. 

Reserveren: Helaas niet meer mogelijk. Het Sinterklaasweekend is uitverkocht.

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info