Ruïnetheater

Let op: Dit evenement is geweest.
28 juni 2019 - 7 juli 2019

Nieuwe voorstelling
'SLOPEND, een autobiografie' is de nieuwe theaterproductie van het Ruïnetheater Batenburg. Dit jaar gaat het over een autosloperij, een familiebedrijf in de problemen omdat vader is overleden. De nabestaanden nemen op hun manier afscheid en begeleiden hem naar het crematorium. Tijdens de nazit komt de onvermijdelijke vraag: Wie gaat het familiebedrijf leiden? Met drie zoons en twee dochters is dat nog een ingewikkeld probleem. Maar er komt een oplossing! 
Het is een roerende, herkenbare, verrassende en humoristische voorstelling geworden die wordt opgevoerd in een prachtige sprookjesachtige omgeving: de ruïne van voormalig kasteel Batenburg. Kortom: anderhalf uur genoeglijk vermaak, laat u verrassen!

Ruïnetheater Batenburg
Het buitentheater wordt al meer dan 20 jaar gerealiseerd, deels professioneel, deels door vrijwilligers. Het theaterstuk wordt elk jaar in nauwe samenwerking geschreven door regisseur Jan van de Bovenkamp en componist/dirigent Huub Sprang. De productie steunt verder volledig op een grote groep enthousiaste en gedreven vrijwilligers. De acteurs, musici en koor worden ieder jaar weer geselecteerd op basis van hun individuele kwaliteiten op het gebied van spel en zang.

Data en tijden
: vr 28 juni 20.00 uur, za 29 juni 20.00 uur, zo 30 juni 14.30 uur, vr 5 juli 20.00 uur, za 6 juli 20.00 uur, zo 7 juli 14.30 uur
Entree: volwassenen € 15,00, kinderen t/m 12 jaar € 3,00
Locatie: kasteelruïne in Batenburg, Molendijk 11 te Batenburg
Reserveren: www.ruinetheaterbatenburg.nl

Locatie

Batenburg

Meer info