Ruïnetheater 'OUD GOUD'

Let op: Dit evenement is geweest.
22 juni 2018 - 1 juli 2018

De toneelgroep Ruïnetheater Batenburg speelt eind juni en op 1 juli op de Molendijk in Batenburg.

Het stuk wordt gespeeld in een prachtig buitentheater voor een breed publiek: het is vrolijk, soms sensationeel met onverwachte wendingen, maar ook boeiend en inhoudelijk prikkelend. Daaraan draagt ook de mooist denkbare locatie bij: de Ruïne van Batenburg! De ruïne in het oude havenstadje Batenburg aan de Maas biedt een sprookjesachtige sfeer.

‘OUD GOUD’ speelt zich af in een tehuis voor ouderen of, zoals de nieuwe directeur het noemt,  een BVP (Bejaarden Verzamel Plaats). Met deze weinig vleiende benaming is zijn rol wel duidelijk.  Zijn tegenhanger is Jolieke, de verzorgende, die betrokken en warmhartig met haar mensen omgaat. Het leidt tot een voorstelling waarin het alledaagse doorspekt wordt met heimwee naar toen, jalousie, verdriet en vooral humor. Een uitdagende voorstelling met veel herkenning.

 

 

Data en tijden: Vr. 22 juni 20.00 uur , Za. 23 juni 20.00 uur, Zo. 24 juni 14.30 uur, Vr. 29 juni 20.00 uur, Za. 30 juni 20.00 uur,  Zo. 1 juli 14.30 uur                   
Entree: volwassenen € 15,00, kinderen € 3,00

Locatie: kasteelruïne in Batenburg, Molendijk 11 te Batenburg

Reserveren
: www.ruinetheaterbatenburg.nl

Ruïnetheater Batenburg

Het buitentheater wordt deels professioneel, deels door vrijwilligers al meer dan 20 jaar gerealiseerd. Het theaterstuk wordt elk jaar in nauwe samenwerking geschreven door regisseur

Jan van de Bovenkamp en componist/dirigent Huub Sprang. De productie steunt verder volledig op een grote groep enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Zij verzorgen het decor, kleding, licht en geluid en het facilitaire gedeelte. De acteurs, musici en koor worden ieder jaar weer geselecteerd op basis van hun individuele kwaliteiten op het gebied van spel en zang.

Locatie

Batenburg

Meer info