AFGELAST - NLdoet

Let op: Dit evenement is geweest.
14 maart 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan neemt Geldersch Landschap en Kasteelen extra voorzorgsmaatregelen. Groepsactiviteiten tot en met 6 april 2020 zijn geannuleerd. Daarom zal NL Doet tot onze spijt niet doorgaan.

Wij danken alle ingeschreven deelnemers voor hun betrokkenheid dat zij met ons aan de Gelderse natuur wilden komen werken. Graag tot een volgende keer.


NLdoet op de Tongerense Heide

Ook wij doen mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Kom je ook de boswachter helpen? Iedereen van jong tot oud is uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te komen steken op de Tongerense Heide in Emst. 
In de korte wandeling vanaf de verzamelplek naar de heide vertelt de boswachter meer over dit bijzondere natuurgebied. Om dit in stand te houden is het verwijderen van zaailingen van o.a. de den nodig. Daar profiteren niet alleen mensen maar ook allerlei diersoorten van. We gaan dus lekker boompjes trekken en zagen. En zien dan met eigen ogen het resultaat van samen een dagje buiten werken.

Locatie

Tongeren

Meer info