Nieuwe maan wandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
2 maart 2022

Het park- en bosgebied van Schaffelaar is een gebied met bos water en open plekken. Het is het thuis van vele vogelsoorten, meerdere soorten vleermuizen en een schuilplaats van wild. Het gebied is ’s-avonds, na zonsondergang, normaal gesproken gesloten, maar voor deze gelegenheid maakt de boswachter een uitzondering. Als het onbewolkt is kunnen we van de sterren genieten. Mocht het slechter weer zijn (maar ja, wat is “slecht weer?”) dan zoeken we vleermuizen en genieten van de rust in het bos. Het kan in het bos behoorlijk donker zijn. Neem daarom een klein lampje mee.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Kinderen en honden kunnen niet mee.
  • Tip van de boswachter: neem een klein lampje mee.
  • Startlocatie: parkeerplaats bij huis De Schaffelaar, Stationsstraat 6, 3771 VH Barneveld.
  • Informatie: Eduard Barreveld, tel. 06-49131047 of Wiebe Verbaan, tel. 0318-611947.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Schaffelaar

Meer info