Muzikaal Verteltheater

Let op: Dit evenement is geweest.
21 februari 2018

Op woensdag 21 februari en donderdag 1 maart speelt Muzikaal Verteltheater de Rode Maan de voorstelling ‘Adeloedeladelaar’ in kasteel Ammersoyen. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bezichtigen.

De voorstelling gaat over een meisje dat met haar tovervriendje in een strandhuisje woont. Ze maken van alles mee samen. Dat kan ook niet anders want één van de twee kan toveren.  Dan op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien. Dat wordt een heel avontuur.

Hannafloor de Roos van De Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt diverse instrumenten als een kleine harp, trom, gitaar en accordeon. Het publiek wordt regelmatig uitgenodigd om mee te doen en te spelen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en duurt circa 45 minuten. 

Inclusief kasteelbezoek

Het ticket voor de voorstelling is inclusief de entree voor het kasteel. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen voorafgaand of na afloop van de voorstelling het kasteel bekijken. Een leuke speurtocht voor onderweg is verkrijgbaar.

Datum: woensdag 21 februari en donderdag 1 maart

Tijd: 15.00 tot circa 15.45 uur

Prijs (voorstelling + kasteelbezoek): kinderen 4 t/m 18 jaar: 8,75 euro, volwassenen 12,50 euro, museumkaarthouders (volwassenen en kinderen): 4,50 euro.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk door een e-ticket te kopen via onderstaande link:

Koop hier uw kaartje

Informatie: ammersoyen@glk.nl of 073-594 95 82

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info