Middeleeuwse Kookworkshop

Let op: Dit evenement is geweest.
24 juni 2017

Hapjes zijn de perfecte vorm om kennis te maken met de uiteenlopende smaken en kooktechnieken in de middeleeuwen. Naast Kasteel Hernen hebben we een mooi middeleeuws kamp waar we naar hartenlust kunnen koken, eten en drinken.
Met grootse verhalen nemen we je mee naar de tijd toen specerijen peperduur waren. We gebruiken een rookton, het kookvuur en de kookwerkplaatsen in het middeleeuwse kamp naast Kasteel Hernen. In ca. 3,5 uur nemen we je mee in onze middeleeuwse kookpassie, eten we samen en proosten we op de geurige en smakelijke middeleeuwen. Zo frituren we gevulde salie, bakken we gekruide gehaktballetjes en roken we eitjes en vis. We maken genoeg hapjes om daarna het avondeten over te kunnen slaan.

Datum en tijd: Zaterdag 24 juni van 12:00 tot 16:00

Programma: Verhaal, koken en hapjes.Minimaal 12 deelnemers (workshop vindt doorgang als dit aantal op 16 juni is bereikt) Aanmelden kan tot 21 juni via info@devrolickecockinnen.nl

Kosten: € 50,- p.p. (inclusief zomers welkomstdrankje en 2 drankjes bij het opeten van de hapjes, recepten en bezoek aan het kasteel)

Meer Informatie: http://devrolickecockinnen.nl/ of Kookworkshop

Adres: Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen 

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info