Lidl Museumactie

Let op: Dit evenement is geweest.
29 mei 2017 - 25 juni 2017

Van 29 mei tot 25 juni 2017 kunnen klanten van Lidl profiteren van een zeer voordelig museumbezoek aan o.a. kasteel Doorwerth. 

Nederland telt vele musea - met mooie collecties over geschiedenis, natuur en kunst - die een bezoek meer dan waard zijn. Als maatschappelijk betrokken supermarkt organiseert Lidl daarom jaarlijks de Lidl Museumactie. Deelnemers aan de actie genieten van een museumbezoek voor slechts € 1,00 bij één van de deelnemende musea. Dit jaar doen 31 verschillende musea verspreid over het land aan de Lidl Museumactie mee.

Lidl Museumactie
Bij een besteding van minimaal € 10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij zich van 22 mei t/m 4 juni online op www.lidl.nl inschrijven voor deelname aan de Lidl Museumactie. De Lidl-klant ontvangt dan een voucher. Met deze voucher kunnen klanten gedurende de actieperiode 29 mei tot 25 juni voor slechts € 1,00 terecht bij o.a. kasteel Doorwerth. Meer informatie over de Lidl Museumactie is te vinden op www.lidl.nl.

Tijd: 11.00-17.00 uur
Kosten: € 1,00 bij inlevering van de Lidl-voucher. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen en Museumkaarthouders hebben altijd gratis toegang op vertoon van hun jaarkaart.
Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth
Informatie: www.glk.nl/doorwerth 

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info