Lange dagwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
29 april 2017

Deze wandeling is er eentje die speciaal bestemd is voor de echte wandelaar. Het is een stevige tippel van 18 km die langs bos, heide en cultuurlandschappen zoals grafheuvels, celtic fields en opgeleide beken voert. De wandeling brengt u op plekken waar veel wild loopt. De Renkumse Poort vormt de verbinding voor het grofwild vanaf de centrale Veluwe naar de Rijn. Door de ecoducten en cerviducten die zijn gebouwd over de A12 en de A50 ligt de weg voor edelherten, wilde zwijnen, reeën etc. open naar de Rijn. Deze wandeling raakt op meerdere plekken de route die is voorbestemd voor het wild en doet terreinen aan waar de uitbreiding van het areaal van de edelherten al een feit is. Dat geldt voor De Sysselt, Hoekelum, maar ook de terreinen van onze collega’s zoals De Buunderkamp en ook al de Renkumse Heide en het Renkums Beekdal. Vergeet u de camera niet? Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: circa 6 uur.
Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Niet geschikt voor kinderen Opmerking: goede wandelschoenen zijn noodzakelijk. Zelf lunch en drinken meenemen voor onderweg. Neem een zitlap of stoeltje mee.
Startlocatie: NS station Ede-Wageningen (noordzijde).
Eindlocatie: bushalte aan de voet van de Wageningse Berg (N225). Van daar kan worden teruggereisd naar het NS station Ede-Wageningen.
Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06–52519146 of Joyce Penninkhof, tel. 06-14968813.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Locatie

Sysselt

Meer info