Lange dagwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
16 december 2017

Ok, het is misschien niet al te warm, maar dat hoeft geen excuus te zijn om binnen te blijven. Op koude kunt u zich kleden en wie goed doorstapt krijgt het vanzelf lekker warm. En deze tijd van het jaar leent zich bijzonder goed voor een doorstapwandeling. De bladeren zijn verdwenen en het heidelandschap is overzichtelijk Ook in december kent het landschap vele verborgen charmes. De boswachter neemt u mee door het Wisselse Veen en de Tongerense heide. In het hoge gebied van de Tongerense Heide wisselen bos, heide en vennetjes elkaar af. Afdalend naar het Wisselse Veen wordt het terrein vlakker en natter. De heide loopt over in grasland. En met een beetje geluk ziet u onderweg wild. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca. 6 uur.
Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Niet geschikt voor kinderen Opmerking: neem zelf eten en drinken mee voor onderweg. Hier en daar kan het drassig zijn. Denk daarom aan stevig schoeisel.
Startlocatie: de Geldersch Landschap-parkeerplaats aan de Boerweg ca.100 m voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe. 
Informatie: Fokko Andringa, tel. 0651543444.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

Tongeren

Meer info