Landgoedfestival

Let op: Dit evenement is geweest.
24 augustus 2019 - 25 augustus 2019

Burgemeester Rozendaal opent het LandGOEDfestival

In het weekend van 24 en 25 augustus, beide dagen van 14.00 tot 17.00 uur organiseert Cultuurbedrijf RIQQ voor de tweede keer De Kunsttuin, tijdens het LandGOEDfestival op Kasteel Rosendael. Op zaterdag- en zondagmiddag kan men op ontdekkingsreis rond het kasteel. Lokale artiesten, kunstenaars en muzikanten brengen het park met veel verbeelding tot leven.

Ook de burgemeester van Rozendaal, Ester Weststeijn, zal op zaterdag om 15 uur op ludieke wijze haar opwachting maken en het publiek vóór het kasteel toespreken.

Naast theater en dans, kunnen bezoekers dit weekend genieten van beeldende kunst, muziek en voordrachten. Er zijn ligstoelen en zitzakken, spelletjes en voor kinderen zijn er speciale kinderactiviteiten. Alle reden om langs te komen en hier van te genieten!

Voor wie in het park verder de ogen en oren goed de kost wil geven, is er het Raadsel van Rosendael, bedacht door Marc Pluim. In het park bevinden zich verborgen tekens, geheimzinnige symbolen en dolende sleutelbewaarders. Eén ding is zeker: wie de oplossing vindt, gaat als een rijker mens naar huis.

Het LandGOEDfestival is een reizend festival dat langs verschillende kastelen en buitenplaatsen in de regio trekt. Ook theater De Plaats speelt een speciale voorstelling op dit festival. Voor meer info & tickets, kijk op www.geldersarcadie.nl

(Foto: Seppe Ruberti)

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info