Kunstlunch Park Zypendaal

Let op: Dit evenement is geweest.
15 juli 2018

In de tuin bij Huis Zypendaal staat deze zomer een bijzonder bouwwerk waarbij u uit porseleinen bekertjes Zypbruis kunt drinken, drinkwater uit de bron van Zypendaal. De kunstenaar heeft dit werk speciaal voor deze locatie gemaakt. De porseleinen bekertjes glazuurde hij met blauwe vlekken, als knipoog naar het Aziatische servies in Huis Zypendaal.

Jan Broekstra is niet alleen goed in het bakken van porselein, hij houdt ook erg van koken.  Wilt u het verhaal van deze kunstenaar proeven? Meld u dan aan voor deze  bijzondere lunch. Er ligt weinig vast, maar één ding is zeker: een bekertje Zypbruis en een goed gesprek zullen niet ontbreken! Aansluitend aan de lunch krijgt u een rondleiding door Huis Zypendaal.

Telefonisch reserveren noodzakelijk: 026-3644645

Er is beperkt plek, dus meld u snel aan.
Bij slecht weer zal de lunch mogelijk binnen plaatsvinden. De organisatie kan hiertoe besluiten.

Aanvang: 13:00 uur (duur ca. 2 tot 2,5 uur)
Programma:   
13:00 uur Start lunch
14:30 uur Rondleiding door Huis Zypendaal
Prijs: € 25,50 per persoon. Museumkaarthouders en donateurs van Geldersch Landschap en Kasteelen: € 17,50. Toegang tot huis Zypendaal zit bij de prijs inbegrepen.  
Betaling: vooraf via Ideal
Zelf meenemen: Een (inklap)stoel of picknickkleed
Adres: Huis Zypendaal, Zijpendaalseweg 44 6814 CL Arnhem.
Informatie: Het werk van Jan Broekstra is onderdeel van Een zacht geruis. In alle 7 opengestelde kastelen van GLK is t/m 31 oktober hedendaagse kunst te zien, geïnspireerd op de locatie. Klik hier voor meer informatie over het project en het werk bij huis Zypendaal.
Aantal beschikbare plaatsen: 20 plaatsen

 

Locatie

Huis Zypendaal

Meer info