Kunstactiviteit

Let op: Dit evenement is geweest.
30 september 2018

Gewapend met een verrekijker ga je samen met vrienden en familie mee op ontdekkingstocht met kunstenares Heidi Linck (1978). Deze kunstenares heeft drie kunstwerken gemaakt die dreven in het water rond het kasteel. Ze heeft zich hierbij laten inspireren door de ‘littekens’ op de muren van het kasteel. Foto’s van deze kunstwerken zijn nu te bekijken in het kasteel.

Meld je aan en ga als een echte kunstenaar aan de slag. Welke vormen ontdek jij op de muur? En welk verhaal kan je daarbij verzinnen? Natuurlijk kan je al je vragen stellen aan de kunstenares.

Het werk van Heidi Linck is onderdeel van Een zacht geruis. In alle 7 opengestelde kastelen van GLK is t/m 31 oktober hedendaagse kunst te zien, geïnspireerd op de locatie. Klik hier voor meer informatie over het project en het werk bij kasteel Cannenburch.

Let op: Vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan. Bij slecht weer wordt de activiteit afgelast en word je daarvan op de hoogte gesteld.

Datum: Zondag 30 september 2018

Tijd: 14:00-15.30 uur

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4 Vaassen. We verzamelen bij het Maarten van Rossumbeeld op het plein bij het kasteel.

Zelf meenemen: Verrekijker

Entree: De kunstactiviteit is gratis.

Mocht je het kasteel voorafgaand of na de activiteit willen bezoeken dan kan je hier een los entreeticket voor kopen in de museumwinkel. Donateurs GLK, Museumkaarthouders en Rembrandtkaarthouders hebben op vertoon van hun pas gratis toegang tot het kasteel.

Reserveren: Reserveren kan door een mail te sturen met naam, telefoonnummer en het aantal personen naar hlinck@xs4all.nl

 

 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info