Kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
5 maart 2022

Heeft u uw kleinkinderen te logeren in de vakantie? Of is het uw oppasdag en zoekt u nog een leuke activiteit? Dit is een mooie gelegenheid om een frisse neus te halen. In het bos valt altijd wat te beleven. Tijdens de wandeling vertelt de gids allerlei leuke weetjes over de natuur. Onderweg kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Deze excursie is gericht op kinderen vanaf 6 jaar.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

    • Tijd: start om 10.00 uur. Duur: ca 1,5  uur.
    • Kosten: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
    • Startlocatie: parkeerplaats Mariëndaal, ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek, parkeren op parkeerplaats links en langs de weg voor het tunneltje onder de spoorlijn Arnhem - Utrecht.
    • Informatie: Pedro van Gogh, tel. 06-54654049 of Jaap Uijthof, tel. 06-44043707.
    • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande button ‘Beschikbaarheid tonen’. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Beschikbaarheid tonen

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Landgoed Mariendaal

Meer info