Kerst- en Wildfair

Let op: Dit evenement is geweest.
10 december 2017

De Lionsclub Renkum Airborne organiseert in samenwerking met Kasteel Doorwerth op zondag 10 december 2017 voor de 6e maal de Kerst- en Wild Fair Kasteel Doorwerth.

Hoogwaardige exposanten zorgen voor een schitterend aanbod op het gebied van lifestyle producten, wijnen, kleding, accessoires, sieraden, woonartikelen en nog veel meer. Voor een overheerlijk hapje en drankje is er volop keuze bij de diverse food kramen.
Wat is er mooier dan op een winterse dag genieten van de prachtige omgeving van het kasteel met de warme ontvangst van de organiserende Lions club en even heerlijk genieten van alles wat de fair u te bieden heeft.

Door de aankoop van uw toegangsbewijs steunt u de White Cows Foundation. Deze Nederlandse stichting financiert een kwalitatief goede schoolopleiding voor meisjes vanaf 10 jaar in het Mukono District in Oeganda. "Educatie en het ontplooien van talenten zijn volgens ons de sleutels naar betere leefomstandigheden voor deze meisjes in de toekomst, maar ook voor hun families en de gemeenschap waarin zij leven".

Meer informatie over de fair vindt u op: www.kerst-wildfair.nl

De fair is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Kaarten zijn op de dag zelf te koop aan de kassa: € 7,50 per stuk (volw.)
Kinderkaarten (0 t/m 12 gratis, 13 t/m 16 € 2,00) zijn alleen te koop op de dag zelf.
Kaarten in de voorverkoop € 5,00 per stuk (volw.). Voorverkoop o.a. aan de balie van kasteel Doorwerth.
Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth

Honden zijn welkom mits aangelijnd en onder controle. In het museum zijn honden niet toegestaan.

Tip: bezoek ook voor of na deze activiteit het museum.
Entree museum: € 8,00 (i.p.v. 9,50) p.p., kinderen 4 t/m 18 jaar € 4,20 (i.p.v. 5,25) p.p. De entree is gratis voor donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen op vertoon van een geldige donateurspas en Museumkaarthouders.

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info