Huifkartocht

Let op: Dit evenement is geweest.
9 juni 2018

Zaterdagmiddag 9 juni begint met een mooie huifkartocht over landgoed Staverden. Vanaf bezoekerscentrum Staverden brengt deze rit u langs beken en door bossen. Aangekomen bij de heidevelden van de Stakenberg maakt u samen met de boswachter een mooie wandeling van ca. 5 km, terug naar het bezoekerscentrum. Onderweg zal worden verteld over de rijke historie van het landschap en de bijzondere flora en fauna die op het landgoed aanwezig is. Bij terugkomst bij het bezoekerscentrum wordt met een hapje en drankje nagenoten van deze bijzondere dag. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: €15,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 12,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen €10,00 p.p. (volwassenen en kinderen) op vertoon van een geldige donateurspas. Deze kosten zijn inclusief huifkar, boswachter en horeca.
Opmerking: De wandeling voert over onverharde paden pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers-)omstandigheden!
Startlocatie: Bezoekerscentrum Staverden, Staverdenseweg 298, 3852 NV Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Voor kasteel Staverden rechtsaf naar het Bezoekerscentrum.
Informatie: Barend Buysing Damsté, tel. 0341-561316 of Gerard Heemskerk, tel. 06-27282487.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur.

Reserveer hier uw kaartje

 

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info