Het muzikale bos

Let op: Dit evenement is geweest.
17 maart 2018

Vanwege gebrek aan belangstelling is deze wandeling geannuleerd.

 

De Sysselt is een gebied met bos en heide. Het is het thuis van vele vogelsoorten en een schuilplaats van veel wild. Slechts weinigen lopen echter door het bos met de ogen en oren van een muzikant. Tijdens deze excursie verzamelt u samen met de boswachter materialen uit het bos, waarvan een instrument gemaakt kan worden. De boswachter zal enkele hulpmiddelen meenemen om hier op een veilige manier bij te helpen. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Minimum leeftijd 8 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: de zuidzijde van De Sysselt. Neem op de doorgaande Klinkenbergerweg tussen Ede en Bennekom bij de stoplichten ten zuiden van station Ede-Wageningen de afslag naar de Akulaan (het ENKA-terrein op). Volg voor fietsenwinkel De Fietser de weg naar links. Ga vervolgens rechtdoor over een tijdelijke  betonplaten verbindingsweg  tot vlak voor het spoor. U komt dan op de Dr. Hartogsweg, sla hier rechtsaf. Volg deze weg tot aan de viersprong met aan uw rechterhand de Weefboom naar rechts en aan uw linkerhand de toegangsweg naar De Sysselt. Sla linksaf naar de toegangsweg van De Sysselt en passeer de spoorwegovergang en het wildrooster. Let op: wanneer u een zandpad oprijdt bent u te ver doorgereden. Vóór de witte slagboom ligt de parkeerplaats.
Informatie: Anita Leeuwis, tel. 06-24594294 of Joyce Penninkhof, tel. 06-14968813.
Betaling: via Ideal, door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

https://gelderslandschap.globalticket.nl/nl/event/3547 

Locatie

Sysselt

Meer info