Festivent

Let op: Dit evenement is geweest.
27 juli 2019 - 28 juli 2019

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan Festivent op park Rosendael!

Je wordt er op het voorterrein getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond een imposant kasteel. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Gratis entree Festivent
& bezoek kasteel en park tegen gereduceerd tarief!

Festivent bezoek je gratis! Bezoek ook het park en het kasteel. Ontdek het park met de Beleef!plattegrond! Van hutten bouwplek, rennen over de kettingbrug tot een bezoek aan de legendarische Bedriegertjes! Dat kan deze dag tegen een gereduceerd tarief van € 5,00 voor volwassenen en kinderen t/m 18 jaar.
Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang!

Datum en tijd: zaterdag 27 en zondag 28 juli, doorlopend 11.00 – 17.00 uur.
Entree Festivent: gratis!
Bezoek kasteel- en park: gereduceerd tarief: € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.
Reserveren: niet nodig. 

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info