Bloesembustocht

Let op: Dit evenement is geweest.
28 april 2018

Een prachtig gezicht die bloesem aan de bomen. Tijdens de bloesembustocht van 28 april neemt de boswachter u mee langs bloeiende boomgaarden, rivieren, dijken, stroomruggen, vluchtheuvels en kastelen in de Bommelerwaard. Na vertrek vanaf station Velp en station Geldermalsen wordt een eerste tussenstop gemaakt bij kasteel Ammersoyen. Tijd voor een kopje koffie/thee. Terwijl u geniet van uw drankje legt de boswachter u het een en ander uit over de geschiedenis van het kasteel. Vervolgens gaat de tocht verder naar landgoed Waardenburg en Neerijnen. Hier kunt u, tijdens een korte wandeling door het parkbos, even uw benen strekken. Bent u slecht ter been, dan brengt de buschauffeur u naar de kasteeltuin waar een gids u rond zal leiden. De lunch wordt genuttigd in Restaurant de 3 Zussen. Na deze pauze gaat de bustocht naar Landgoed Mariënwaerdt. De dag wordt afgesloten met een glaasje zelf geperst sap en een kleine versnapering bij fruitbedrijf de Hoenderik in Tricht. Hierna rijdt de chauffeur terug naar station Geldermalsen en vervolgens naar station Velp. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 9.00 uur vanaf station Velp en om 9.45 uur van het P en R terrein bij station Geldermalsen. U bent terug om ca. 17.15uur (Geldermalsen) en 18.00 uur (Velp).
Deelname: € 55,00 p.p., donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen betalen € 49,50 p.p.
Opmerking: tijdens de bustocht wordt een paar keer in– en uitgestapt en worden (korte) stukken gelopen. Rolstoelen kunnen niet mee, Rollators wel. Bij gebruik van een rollator moet u echter wel rekening houden met trappen in kasteel Ammersoyen.  Deze moet u zonder rollator op- en af kunnen lopen.
Informatie: Bert Idsingh, tel.06 25073821.
Betaling: via Ideal,door te klikken op onderstaande reserveerbutton.

Met korting meewandelen? Word dan nu donateur

Reserveer hier uw kaartje

 

Locaties

Landgoed Waardenburg en Neerijnen

Meer info

Kasteel Ammersoyen

Meer info