Barok Concert

Let op: Dit evenement is geweest.
10 juni 2019

Ervaar tijdens Dag van het Kasteel het muzikale verleden in de vorm van huiskamerconcerten op zes prachtige historische locaties. Het muziekprogramma Grenzeloze Muziek neemt je mee op een muzikale tijdreis door de eeuwen heen.

Jonge musici (net afgestudeerd of nog in de masterfase van hun studie) brengen hun stukken ten gehore. Hiermee krijgen zij de kans om ervaring op te doen met optreden voor een publiek.

Op kasteel Hernen zal in de ridderzaal het programma van de 'Spaanse Nederlanden'  worden uitgevoerd. Het Ensemble La Voz Humana zal werken uit de de 17e eeuw ten gehore brengen uit de late Renaissance en Barok

De duur van het programma ligt tussen de 40 á 50 minuten inclusief een korte inleiding door de gastheer/vrouw en de musici. 

Het Ensemble La Voz Humana is gevormd uit jonge alumni van het Conservatorium van Amsterdam en de Koninklijk Conservatorium Den Haag. Dit ensemble is gewijd aan de historisch correcte uitvoering van barokmuziek uit de 17de en de vroege 18de eeuw, dat met name afkomstig is uit het Iberisch schiereiland en de Nieuwe Wereld. Het Ensemble bestaat uit:
• Ana Vasić – Barokviool 
• Galit Zadok – fluit en dulciaan 
• Punto Bawono – Barokgitaar 

Voor of na het concert kunt u uiteraard ook het kasteel bezoeken.

Datum: maandag 10 juni 2019

Tijden : zie website Dag van het Kasteel

Entree: Concert + rondgang kasteel € 10,00,

Informatie + Kaartjes: Dag van het kasteel

Adres: Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

Locatie

Kasteel Hernen

Meer info