Avondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
24 mei 2019

Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De boswachter neemt je aan het eind van (een inspannende werk-)week mee voor een ontspannen wandeling over de landgoederen Lichtenbeek en Vijverberg. De tocht gaat door rustig bosgebied, langs akkers en de Vijverbergbeek. Omdat de excursie in de avond plaatsvindt, is er ook kans op het zien van reeën en ijsvogels. Lichtenbeek kent vele sporen van heden en verleden. Speur je mee? Verder zal aandacht worden besteed aan het bosonderhoud dat een paar jaar geleden op Lichtenbeek heeft plaatsgevonden. Een extra goede reden dus om mee te gaan met deze wandeling. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca 2,5 uur.
Kosten: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: parkeerplaats Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg te Oosterbeek aan noordzijde NS Station Oosterbeek.
Informatie: Peter Palstring, tel. 06-47966663 of Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

Locaties

Landgoed Lichtenbeek en Boschveld

Meer info

Vijverberg

Meer info