Najaarswandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
20 oktober 2021

Een wandeling van ca. 4 km door het park en parkbos van landgoed Rosendael (achter het kasteel). Zie hoe het landgoed is voorbereid op de winterrust. Naast aandacht voor de tuinen en de mooie bomen is er ook aandacht voor het beheer van het parkbos en voor de landschappelijke aspecten: onder andere de stuwwal, ornamenten in het park en de beek op het landgoed.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 14:00 uur. Duur: ca. 2,5 uur. Afstand: ca. 4 km.
  • Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
  • Startlocatie: ingang/receptie kasteel. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg. 5 minuten lopen naar de ingang.
  • Informatie: Peter Palstring, tel. 06-47966663 of Gerard van Kerkhoff tel. 06-23218416.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.
Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten. Lees de deelnameregels.

Reserveren

Wilt u gratis of met korting mee met de excursies? Word dan nu donateur.

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info