Festivent

27 juli 2019 - 28 juli 2019

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan Festivent op park Rosendael!

Je wordt er op het buitenterrein getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond een imposant kasteel. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Gratis parkbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Ontdek ook het park met de Beleef!plattegrond! Van hutten bouwplek, rennen over de kettingbrug tot een bezoek aan de legendarische Bedriegertjes! Het bezoek aan het park is gratis als je het Festivent bezoekt. Ook het kasteel bezoeken? Dat kan deze dag tegen gereduceerd tarief € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang!

Datum en tijd: zaterdag 27 en zondag 28 juli, doorlopend 11.00 – 18.00 uur.
Entree, inclusief parkbezoek: volwassenen € 8,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00.
Museumkaarthouders en Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders € 4,00
Bezoek kasteel tegen gereduceerd tarief: € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang kasteel.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie: rosendael@glk.nl.
Reserveren: niet nodig.

Koop hier uw kaartje voor 27 juli:

Koop hier je kaartje

Koop hier uw kaartje voor 28 juli:

Koop hier je kaartje

Festivent vindt ook plaats op kasteel Ammersoyen: klik hier voor meer informatie en huis Verwolde: klik hier voor meer informatie 

 

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info