Festivent

Let op: Dit evenement is geweest.
5 mei 2019

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan Festivent op zondag 5 mei bij kasteel Ammersoyen.

Je wordt er op het buitenterrein getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond een imposant kasteel. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Gratis kasteelbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Wil je het kasteel ook van binnen bekijken? Het bezoek aan Ammersoyen is gratis als je het Festivent bezoekt.

Datum: zondag 5 mei*

Tijd: 11.00 tot 18.00 uur

Entree kasteel + Festivent:

  • Volwassenen € 8,50
  • Kinderen t/m 12 jaar € 5,00
  • Museumjaarkaarthouders: € 4,00

Koop hier uw kaartjes voor Festivent inclusief kasteelbezoek

Adres: Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Meer informatie: ammersoyen@glk.nl

* Festivent bij kasteel Ammersoyen staat in ons tijdschrift MooiGelderland aangekondigd voor zaterdag 4 en zondag 5 mei. De correcte datum is zondag 5 mei. Onze excuses voor de eventuele verwarring.

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info