'Hier dooft niets'

Let op: Dit evenement is geweest.
17 maart 2017

De Andersons trekken ten strijde tegen de onverschilligheid en doen een liefdevolle oproep tot verwondering. In ‘Hier dooft niets’ grijpen zij het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Bijzondere gast deze avond is zangeres en dichter Johanneke ter Stege. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.

Het muzikale trio De Andersons, bestaande uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton, kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm sneeuwt', brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld (o.a. in 'Verboden te Lachen' van en met Herman van Veen en 'Het Vreemdelingenlegioen') en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

Tijd: Deuren open 19.30 uur. Aanvang theaterconcert 20.00 uur. Duur: 1,5 uur, zonder pauze.

Entree: € 17,50 per persoon. Er is plaats voor 75 personen.

Donateurs en Museumkaarthouders betalen voor het theaterconcert bovenstaande prijs.

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op wo t/m zo tussen 12.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl .

Meer informatie: www.deandersons.nl

Reserveren: is noodzakelijk. Reserveren is mogelijk tot donderdagavond 16 maart.

Online reserveren

Online reserveren

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info