Nationale Postcode Loterij

Sinds 1996 ontvangen alle provinciale landschappen een jaarlijkse donatie van de Nationale Postcode Loterij. De twaalf provinciale Landschappen zetten dit geld in om natuur en landschap veilig te stellen en beleefbaar te maken. Ook dit jaar mag Geldersch Landschap & Kasteelen weer rekenen op een mooie bijdrage van de Nationale Postcode Loterij van € 937.500,-. Een prachtig bedrag waar we veel mooie dingen mee kunnen doen.

Waardevolle projecten

Mede dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen we in 2015 onder meer onderstaande projecten realiseren.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,5 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 92 goededoelenorganisaties.

Lees meer over de jarenlange samenwerking van de provinciale landschappen met de Postcode Loterij.

Doe mee

Door mee te doen met de Postcode Loterij steunt u met 50% van uw inleg Geldersch Landschap & Kasteelen én 91 andere goede doelen. De Nationale Postcode Loterij is hiermee de grootste goededoelenloterij van Nederland. Voor € 12,50 in de maand speelt u al mee.
Wilt u meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op www.postcodeloterij.nl.

x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »