Bedrijfsvrienden

Gelderse bedrijven boffen maar, met zo’n mooie omgeving. Overal om u heen vindt u de rust en ruimte om inspiratie en energie op te doen, zo broodnodig in deze tijden van smartphones en vergaderdruk. Help mee om uw omgeving zo mooi en rustig te houden. Door bedrijfsvriend van Geldersch Landschap & Kasteelen te worden, draagt u actief uit dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt én meewerkt aan het behoud van natuur en erfgoed bij u om de hoek.

Inspirerende contacten

Voor onze bedrijfsvrienden organiseren wij een keer per jaar een speciale bijeenkomst. Een uitgelezen gelegenheid om gelijkgestemde ondernemingen uit uw regio te ontmoeten en vruchtbare contacten te leggen. Tegelijkertijd maakt u nader kennis met onze stichting en ons werk. Geldersch Landschap & Kasteelen loopt voorop als het gaat om visie in hedendaags erfgoedbeheer. Zo’n kijkje in de keuken van een andere organisatie levert telkens weer frisse en inspirerende inzichten op.

Wat wij u bieden

Naast een speciale bijeenkomst en inspirerende contacten heeft u als bedrijfsvriend zo uw privileges. U krijgt de kans om deel te nemen aan wandelingen, excursies of evenementen. En misschien wel het mooiste: u kunt in overleg - met een mooie korting - onze locaties gebruiken voor uw eigen doeleinden zoals het ontvangen van uw klanten of medewerkers.

Wat wij van u vragen

Onderhouden en beschermen van cultureel erfgoed en natuur kost veel geld. Particulieren en bedrijven steunen ons hierbij. Als dank daarvoor profiteren zij van de vele voordelen. Bedrijfsvrienden van Geldersch Landschap & Kasteelen steunen ons werk met een bedrag van minimaal € 1.000,- per jaar.

Wie zijn u voor gegaan?

Download de brochure Bedrijsvrienden (pdf)

Samenwerking op maat

Vanuit het bedrijfsleven worden regelmatig initiatieven ontplooit om mensen kennis te laten maken met onze organisatie.
Wie een auto koopt via Van Gent Autobedrijf in Ede of Veenendaal steunt daarmee regionaal natuurbeheer en de bescherming van erfgoed. Het bedrijf doneert namelijk een bijdrage per verkochte auto aan Geldersch Landschap & Kasteelen of Utrechts Landschap. Daarmee steunt het bedrijf het beheer van de prachtige natuur en de klant krijgt een kennismakingspakket van een van de landschappen. Bekijk de samenwerking.

Bedrijfsprogramma Gelderse natuur

U helpt GLK met het beschermen van de Gelderse natuur en wij helpen u met een nieuwe en sympathieke manier van relatiemarketing.
Een aandachttrekkende levensgrote natuurfotowand, diverse groene relatiemarketing mogelijkheden én een jaar Bedrijfsvriend zijn van GLK horen bij het Bedrijfsprogramma Gelderse natuur.