Word bedrijfsvriend

Gelderland is mooi! In de natuur vinden we rust en ruimte om inspiratie en energie op te doen. Het is een heerlijke provincie om in te wonen, werken en recreëren. En daar zijn we trots op, want elke dag werken we keihard om dit te bereiken. De steun van onze donateurs en vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ook als bedrijf kunt u een bijdrage leveren. Met uw financiële steun helpt u mee de natuur en het cultureel erfgoed in Gelderland in topconditie te houden.

Club van betrokken ondernemers

Bedrijfsvrienden van Geldersch Landschap & Kasteelen steunen ons werk met een bedrag van minimaal € 1.000,- per jaar. Onze bedrijfsvrienden genieten de volgende voordelen:

  • Eén keer per jaar een speciale bijeenkomst. Een uitgelezen gelegenheid om gelijkgestemde ondernemingen uit uw regio te ontmoeten en vruchtbare contacten te leggen. Tegelijkertijd maakt u nader kennis met onze stichting en ons werk. Zo’n kijkje in de keuken levert telkens weer frisse en inspirerende inzichten op.
  • Korting op het gebruik van onze locaties voor uw eigen bedrijfsevenementen.
  • Vermelding in ons magazine Mooi Gelderland en LinkedIn.

“GLK heeft een impact op de kwaliteit van onze omgeving. We sponsoren hen omdat we daar achter staan”, aldus Liesbeth Renne, GAJ Architecten.

Wie zijn u voor gegaan? Bekijk de GLK Bedrijfsvrienden.

Betrek uw medewerkers of klanten

Sommige bedrijven gaan een stapje verder door hun medewerkers en/of klanten te betrekken bij hun MVO-beleid. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een tijdelijk cadeaudonateurschap in het kerstpakket of bij een speciale klantenactie ontdekken ze al het moois dat hun nabije omgeving te bieden heeft en dragen ze actief bij aan het behoud. Uw medewerkers of klanten ontvangen dan een mooi welkomstpakket op maat en de voordelen van een donateurschap.

Interesse?

Wilt u zich ook aanmelden als bedrijfsvriend? Of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord! U kunt contact opnemen via donateurs@glk.nl.