Details

In de zijvleugel van kasteel Doorwerth komt een kantoorruimte beschikbaar per 1 november 2020. Deze ruimte zou uitermate geschikt zijn voor een architectenbureau, administratiekantoor of adviesbureau.

Details

De kantoorruimte bestaat uit twee geschakelde vertrekken op de eerste verdieping van een vleugel van de hoofdburcht. Totale oppervlakte ca. 46 m2. Toegang, toilet en keuken/pantry wordne gedeeld met medewerkers van Geldersch Landschap & Kasteelen, die enkele andere vertrekken in dit deel van het kasteel gebruiken. Er zijn mogelijkheden voor telefonie en data (gedeeld gebruik van de patchkast) en in de toekomst komt er een eigen glasvezel aansluiting.

De huurprijs bedraagt € 9.450 per jaar, te vermeerderen met BTW, de servicekosten voor energie, gemeenschappelijke voorzieningen en schoonmaak zijn € 250 per maand. Contractduur is 5+5 jaar, jaarlijkse indexatie volgens de CBS prijsindex.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Tillema, hoofd bouwkunde, telefoon 026 3552 519 of m.tillema@glk.nl.