Details

Huis Neerijnen kent een eeuwenlange geschiedenis. Het werd omstreeks 1350 gebouwd en rond 1600 verrees een nieuw huis, (waarschijnlijk) op de grondvesten van het oude huis. Net als kasteel Waardenburg is huis Neerijnen zo’n 170 jaar in bezit geweest van het geslacht Van Pallandt. Daarna kwam in handen van Geldersch Landschap & Kasteelen.
Van eind jaren ’70 van de vorige eeuw tot 1 januari 2019 huurde de gemeente Neerijnen het rijksmonument en vestigde er het
gemeentehuis.

Huis Neerijnen te huur

Gelegen op landgoed Waardenburg en Neerijnen vlakbij de Waal, is dit een prachtige locatie voor een bedrijf of instelling gericht op maatschappelijke of zakelijke dienstverlening. Prima parkeervoorzieningen bij de deur en centraal gelegen binnen slechts enkele kilometers van de rijkswegen A2 en A15 en het NS-station Zaltbommel.

Verdeeld over vijf bouwlagen zijn er verschillende ruimtes die geschikt zijn voor kantoren, ontvangsten en vergaderen. De kelder kan dienst doen als keuken/kantine. Alle vertrekken zijn ruim voorzien van bekabeling voor telefonie en dataverkeer en er is een aparte serverruimte.

Ga voor meer informatie naar westbetuwe.nl/kasteel-neerijnen-te-huur.

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden, uitgangspunten en eventuele bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer M. Tillema, hoofd bouwkunde, telefoon 026 - 35 52 519.