Details

In het dorp Brakel in het Gelderse rivierengebied ligt landgoed Brakel. Op dit charmante landgoed liggen een parkbos, 'Oude Moestuin' met vele soorten planten, oude boomgaarden en een nieuw parkgedeelte met loofbos, bloemenweiden en vijver.  Het is er prachtig wandelen. 
Ooit stond hier een kasteel, maar toen dat in de loop van de 18e eeuw niet meer werd bewoond, verviel het binnen een eeuw tot een ruïne. Het naast de kasteelruïne gelegen huis Brakel is gebouwd in neoclassicistische stijl. Door een klokkentoren is het hoofdhuis aan het koetshuis verbonden.

Huis Brakel is te huur als bedrijfsruimte voor horeca en heeft ook de bestemming horeca. Het bruto verhuurbaar oppervlak is ca. 1.400 m2, waarin o.a. een grote zaal met theatermogelijkheden van ca. 250 m2. Het gebouw wordt ook gebruikt door enkele lokale verenigingen, dit gebruik moet gehandhaafd blijven.

Hoofdgebouw

Het hoofdgebouw heeft een eetzaal, keuken, 3 kamers, sanitaire ruimten en lounge gedeelte. De zolder bestaat uit een grote (repetitie) zaal, een aantal kamertjes/kasten en sanitaire ruimte.

Koetshuis

Entree via voorportaal met receptie en bar, opslagkamer (keuken), trouwzaal, sanitaire ruimten, lift, 2e entree, kantoorkamer en traphuis. Feestzaal met entresol en zolder in gebruik als schietbaan.

Vrij parkeren (circa 20 plaatsen) op eigen terrein.
Krachtstroom, inbraak- en alarminstallatie, brandmelders en haspels en een personenlift zijn aanwezig.

Verhuur informatie

Huurprijs nader overeen te komen, afhankelijk van bestemming en gebruik.
Huurtermijn: huurovereenkomst winkelruimte, 5+5 jaar, met opties voor verlenging.
Casco verhuur.

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden, uitgangspunten en eventuele bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer W. van Vliet, rentmeester, telefoon 026 – 3552 543 of tel. 06-53 99 27 76.