Details

In de kern van ons landgoed Staverden gelegen tussen Ermelo en Apeldoorn liggen kasteel en koetshuis Staverden. Het complex heeft een gemengde bestemming: kantoor; ondergeschikte horeca, (bedrijfs-)woningen; en tentoonstellingsruimte.
Het hoofdgebouw/kasteel ca. bestaat uit vier bouwlagen. In de kelder bevinden zich installaties en enkele dienstvertrekken. Op de bel-etage zijn de representatieve ruimten en vergaderzalen. De eerste en tweede verdieping bestaan uit kantoorvertrekken van verschillende afmetingen en bijbehorende voorzieningen.
In het koetshuis zijn de voormalige garage en dienstwoning omgebouwd tot woning. Dit gedeelte heeft echter een kantoor/bedrijfsbestemming. Bewoning is toegestaan. In het linkerdeel bevindt zich de voormalige ruimte voor de koetsen en de paarden, met daarboven een grote zolder. De grote ruimte is ingericht voor feesten en partijen, de zolder is verbouwd tot kantoorruimte.
Het totaal aan verhuurbaar oppervlak is iets minder dan 2500 m2.

Voor meer informatie over de huurvoorwaarden, uitgangspunten en eventuele bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer W. van Vliet, rentmeester, telefoon 026 – 3552 543 of tel. 06-53 99 27 76.