TheatervoorstellingMAKTUB

Let op: Dit evenement is geweest.
18 september 2015

Op zondag 18 september organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen een theatervoorstelling op het stuifzand van de Haere in samenwerking met theatergroep het Lab van Theaterwerkplaats de Smederij.

De theatervoorstelling MAKTUB is een voorstelling over dromen, moed en tekens en de zoektocht van een herdersjongen naar zijn eigen legende. Laat u meevoeren door het verhaal vol symboliek, oosterse live muziek en mystieke personages. MAKTUB is gebaseerd op het boek ‘de Alchemist’ van Paulo Coelho. Dit boek is een symbolische vertelling over onze innerlijke zoektocht naar de eigen legende. MAKTUB wordt gespeeld door theatergroep het Lab van Theaterwerkplaats de Smederij. Reeds 10 jaar maakt het Lab voorstellingen waarbij experiment, verbeelding, beweging, geluid en locatie aan elkaar gesmeed worden tot een unieke beleving.

Er is plek voor maximaal 40 deelnemers. Daarom is reserveren noodzakelijk.

Aanvang: 13.30 uur. Een boswachter begeleid vanaf de parkeerplaats wandelend naar het stuifzand (ca. 15 minuten lopen). Op het stuifzand aangekomen kijkt u naar de voorstelling (duur: 20 à 30 minuten). Daarna begeleid de boswachter u weer terug.
Deelname: € 7,50, donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 2,50.
Opmerkingen: als toeschouwer zit u overdekt, onder een afdak, op het zand (geen stoelen aanwezig). Bij regen kan de voorstelling dus gewoon doorgaan. De theatergroep zal na afloop van de voorstelling met ‘de pet’ rondgaan.
Startlocatie: parkeerplaats aan de Badweg, ‘t-Harde.
Routebeschrijving: vanaf de A28 afslag 16 ‘t-Harde. Volg de Eperweg naar ‘t-Harde. In het dorp slaat u voor het Shell station linksaf de Wolkamerweg in. Blijf de weg in zuidwestelijke richting volgen wanneer deze overgaat in de Bovenweg. Volg de Bovenweg tot u aan linkerzijde de Badweg ziet. Sla linksaf de Badweg in. Volg de Badweg (onverhard) tot de parkeerplaats.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444.

Reserveer hier uw kaartje

Locatie

De Haere

Meer info »

Lees verder