Korte seniorenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
5 juni 2016

De boswachter neemt u mee voor een korte wandeling door de kasteeltuin naar het verblijf van de witte pauwen. Als er nog tijd over is wordt ook nog een kijkje genomen bij de watermolen, de ontspanningszaal en de Noorse villa op het terrein. Het tempo van de wandeling wordt aangepast naar de wensen van de deelnemers. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 1,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden. Voorafgaand of na afloop van de wandeling heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te drinken en/of eten in de Brasserie.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Jan Bos, tel. 06-20203110.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder