Voorjaarsbloeiers

Let op: Dit evenement is geweest.
3 april 2016

Tijdens deze wandeling vertelt de boswachter over de ontluikende natuur op landgoed Staverden. Hij staat stil bij de vroege voorjaarsbloeiers in het bos en het beekdal, waaronder bosanemonen, lelietjes der dalen, speenkruid, klaverzuring, salomonszegel en dalkruid. Daarnaast wordt ook verteld over de aanwezige fauna. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden. Voorafgaand of na afloop van de wandeling heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te drinken en/of eten in de Brasserie.
Startlocatie: de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: John Ploeg, tel. 055-3015617.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder