Pianoconcert Rozenboom

Let op: Dit evenement is geweest.
19 november 2015

Reserveren onderaan deze pagina

De Goldbergvariaties worden deze avond uitgevoerd door Jan-Willem Rozenboom (1974), in het dagelijkse leven al negentien jaar bekend als de vaste pianist, componist en producer van zanger Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits, waaronder ‘Toen ik je zag’, ‘Brabant’ en ‘Tranen gelachen’.

Minder bekend is dat Rozenboom ook een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is. Hij studeerde in 2000 cum laude af aan het Brabants Conservatorium bij de vermaarde pianist en componist Alexander Hrisanide en voltooide in 2003 de masteropleiding bij de legendarische Rian de Waal aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Sindsdien bekwaamde Rozenboom zich, naast zijn loopbaan in de popmuziek, elf jaar lang in de Goldbergvariaties – een onderneming waaraan slechts weinig pianisten zich wagen. Want het vertolken van Bach’s meesterwerk vergt grote techniek, virtuositeit en durf. Jan-Willem Rozenboom bewijst in ruime mate over alle drie deze eigenschappen te beschikken.

Programma:
19:30u - inloop
20:00u - inleiding door Jan-Willem Rozenboom
20:20u - pauze
20:30u - concert.  J.S. Bach - Goldbergvariaties BWV 988
21:45u - einde concert

Entree: € 20,00 per persoon. exclusief consumpties. Er zijn 75 plaatsen beschikbaar.

Locatie: Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Meer informatie: in november is het kasteel beperkt telefonisch bereikbaar. Voor vragen kunt u jaarrond terecht bij onze receptie via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Online reserveren

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info »

Lees verder