Trouwbeleving

Let op: Dit evenement is geweest.
10 oktober 2015

Op zaterdag 10 oktober is het zover. Trouwbeleving organiseert een trouwbeurs in Kasteel Rosendael. Deze romantische locatie midden in het park vormt het decor voor een echte Trouwbeleving. De locatie is volledig in stijl aangekleed en speelt hiermee goed in op de nieuwste trends bij bruiloften.

Daarnaast vindt er twee keer een real-life ceremonie plaats zodat toekomstige bruidsparen zelf kunnen ervaren hoe dit verloopt. Tijdens deze ceremonie komen bruidsparen onder andere te weten wat een ambtenaar en weddingplanner voor hen kan betekenen. Ook is er tijdens de ceremonie live-muziek van Fluitist Paul Smithuis. Maar daarnaast is er natuurlijk veel meer te zien en te beleven. Er zijn verschillende bedrijven aanwezig om de bruidsparen te inspireren met vernieuwende ideeën.

Gaan jullie trouwen en willen jullie kennismaken met verschillende bedrijven die van jullie trouwdag een droomdag kunnen maken? Bezoek dan het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael, Rosendael 1, op zaterdag 10 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur. De entree voor deze beurs is gratis en de eerste 100 bruidsparen ontvangen ook een goodiebag vol bruiloftsinspiratie.

 

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info »

Lees verder