Sinterklaas komt logeren

Let op: Dit evenement is geweest.
21 november 2015 - 22 november 2015

De medewerkers van Kasteel Cannenburch zijn heel blij dat ook dit jaar Sinterklaas op het kasteel komt logeren. Op zaterdag 14 november komt de goedheiligman met zijn koffer en cadeaus aan bij het kasteel. In het weekend van 21 en 22 november zijn de pieten zowel buiten als in enkele kasteelvertrekken weer druk in de weer en kunnen jong en oud de Sint een handje geven.

Wil je een echt pietendiploma verdienen? In en om het kasteel staan er dit weekend speciale spelletjes van Sinterklaas klaar. Dus haal een entreekaartje in de kasteelwinkel en doe je best! 

Op het entreekaartje staat de tijd vermeld waarop je het kasteel kunt bezoeken. Ieder kwartier vertrekt er een groep van 20 personen. Reserveren is niet mogelijk.

Tijd:  11.00 - 16.00 uur.  Ieder kwartier vertrekt er een groep naar het kasteel van maximaal 20 personen. De laatste groep vertrekt om 15.45 uur.

Prijs: € 2,50 voor kinderen  t/m 12 jaar. Volwassenen betalen € 3,50. Kaartverkoop in de kasteelwinkel van het Bouwhuis.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is in de maand november beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag het beste stellen per email via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: is niet mogelijk.

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info »

Lees verder