Opa/oma kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
20 oktober 2015

Het is herfst. De bladeren aan de bomen verkleuren en overal zijn paddenstoelen te vinden. Ook op de Loenermark. Daarom organiseert de boswachter een speciale herfstwandeling voor kinderen en hun grootouders in dit gebied. Onderweg gaan we op zoek naar allerlei bladeren. In combinatie met de stammen van de bomen proberen we een paar bomen te herkennen. Daarnaast is er veel aandacht voor paddenstoelen. Naast geheimzinnige verhalen, laat de boswachter de kinderen zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Breng een spiegeltje mee waarmee je de onderkant van de paddenstoelen kunt bekijken; dan wordt de wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: 2 à 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Opmerking: Trek stevig schoeisel aan.
Startlocatie: Parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld).
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na hotel-restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden. Informatie: John ter Horst, tel.06-513 814 53 of  Henry Kats, tel. 06-534 352 37.

 

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=487

Locatie

Loenermark

Meer info »

Lees verder