Winterwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
16 december 2015

December is voor veel mensen echt een feestmaand. Met gezelligheid, pakjes, etentjes en veel drukte. In de natuur is dat net omgekeerd. Daar heerst stilte. Planten verstoppen zich diep onder de grond en groeien niet, het land ligt er vaak bevroren of heel koud bij. Veel dieren doen een winterslaap. 
Wilt u ook genieten van deze rust? Wandel dan mee met de boswachter over landgoed Lichtenbeek. Onderweg besteedt hij aandacht aan de geschiedenis van het gebied. Hij staat stil bij de nog steeds zichtbare kenmerken uit het verleden en zal vertellen over de oorlogshandelingen in september 1944, die op en nabij Lichtenbeek hebben plaatsgevonden. Reserveren is niet nodig.

Tijd: Start om 13.30 uur. Duur: ca 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p.. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van de GLK jaarkaart.
Startlocatie: parkeerplaats Airborne Begraafplaats, van Limburg Stirumweg te Oosterbeek aan noordzijde NS Station Oosterbeek.
Informatie: Dick Wijnveldt, tel. 06 - 424 75 520

 

Locatie

Landgoed Lichtenbeek en Boschveld

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »