Herfstwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
15 november 2015

De herfst is in volle gang en bij uitstek geschikt voor een lekkere wandeling. Geniet van de vallende bladeren, kleurrijke paddenstoelen en de heerlijke boslucht die daar bij hoort. De boswachter neemt u mee voor een mooie wandeling over landgoed Staverden. Misschien is het regenachtig of schijnt de zon. Hoe het weer ook is, landgoed Staverden is in de herfst altijd mooi. De boswachter besteedt onderweg aandacht aan de kleurrijke natuur in de herfst en de bijzondere geuren in het bos. Ook is aandacht voor de flora en fauna op Staverden. Reserveren is niet nodig.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas. Na afloop kunt u (op eigen kosten) drinken of eten bij de Brasserie.
Opmerkingen: Voor of na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te drinken en eten in Brasserie Staverden. De wandeling gaat over onverharde paden. Kleding en schoeisel dient daarom aangepast te worden aan de te verwachten (weers)omstandigheden.
Startlocatie: Grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Jan Bos, tel:06-20203110.

I.v.m. de harde wind hebben we zojuist besloten om deze wandeling af te lasten. Wij verwelkomen u graag een andere keer op landgoed Staverden. Iedere 1ste en 3de zondag van de maand kunt u mee met een excursie.

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder