Paddenstoelenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
18 oktober 2015

Planten, struiken en bomen zouden niet goed kunnen groeien wanneer er geen schimmels zouden bestaan… Paddenstoelen, de vruchten van de schimmels, zijn daarom zeer belangrijk en onmisbaar in de kringloop van het bestaan. Dit geldt ook voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten op deze wereld. Dit beweerde Einstein al. Tijdens deze wandeling gaat de boswachter met u op zoek naar allerlei soorten paddenstoelen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd:
start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerkingen: voor of na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te drinken en eten in Brasserie Staverden. De wandeling gaat over onverharde paden. Kleding en schoeisel graag aanpassen aan de te verwachten (weers)omstandigheden.
Startlocatie: grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: John Ploeg, tel. 055 - 30 15 617

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=464

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder