Herfstkleuren

Let op: Dit evenement is geweest.
4 oktober 2015

Wie om zich heenkijkt ziet al snel de eerste verschijnselen van de naderende herfst. Boombladeren beginnen langzaam te verkleuren, paddenstoelen zijn al zichtbaar en op de grond liggen al de nodige eikels. De herfst is een van de mooiste seizoenen. Ga ook mee naar buiten! Misschien is het regenachtig of schijnt de zon. Hoe het weer ook is, landgoed Staverden is in de herfst altijd mooi. De boswachter neemt u mee over het landgoed en besteedt onderweg aandacht aan de herfstverschijnselen. Reserveren is niet nodig.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas. Na afloop kunt u (op eigen kosten) drinken of eten bij de Brasserie.
Opmerkingen: Voor of na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid nog wat te drinken en eten in Brasserie Staverden. De wandeling gaat over onverharde paden. Kleding en schoeisel dient daarom aangepast te worden aan de te verwachten (weers)omstandigheden.
Startlocatie: Grote parkeerplaats aan de Uddelermeerweg te Staverden.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Kees Bor, tel.0341-357716

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder