Opa/oma kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
19 oktober 2015

Het is herfst. De bladeren aan de bomen verkleuren en overal zijn paddenstoelen te vinden. Ook op landgoed Waardenburg en Neerijnen. Daarom organiseert de boswachter een speciale herfstwandeling voor kinderen en hun grootouders in dit gebied. Onderweg gaan we op zoek naar allerlei bladeren. In combinatie met de stammen van de bomen proberen we een paar bomen te herkennen. Daarnaast is er veel aandacht voor paddenstoelen. Naast geheimzinnige verhalen, laat de boswachter de kinderen zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Breng een spiegeltje mee waarmee je de onderkant van de paddenstoelen kunt bekijken; dan wordt de wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur:15.30 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Startlocatie: Parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen
Informatie: Jan Taat tel. 06-83086024 of Anton van der Velde, tel. 06-16651048

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=462

Locatie

Landgoed Waardenburg en Neerijnen

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »