Wildobservatiewandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
21 oktober 2015

Je moet het natuurlijk wel kunnen: 1,5 uur muisstil zitten en geen kik geven. Maar, met een beetje geluk word je uiteindelijk wel beloond met het zien van edelherten en zwijnen, het zogenaamde grofwild. Heeft u geduld? Ga dan met de boswachter mee naar de Dellen. Na het welkom volgt een korte wandeling naar de wildobservatiepost, gelegen in het rustgebied. Hier wordt tot zonsondergang verbleven in de hoop wild aan te treffen. Het is belangrijk om stil te zitten en geen geluid te maken, zodat de dieren niets merken van menselijke aanwezigheid. Daarom kunnen kleine kinderen (tot 10 jaar) en honden niet mee. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 17.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 10 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Opmerking: Neem een verrekijker mee
Startlocatie: Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde.
Routebeschrijving: vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle afslag 29 Heerde Wapenveld Wezep. Rechtsaf richting Wezep, over de A50, daarna linksaf afslag De Dellen = Nieuwe Zuidweg op. Na circa 3 km is links de parkeerplaats.
Informatie: Rein Jaarsma, tel. 06-20390424 of Gerrit van Vemde, tel. 06-51107825

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=456

Locatie

De Dellen en Ambtsbos

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »