Lezing door Frank Doorhof

Let op: Dit evenement is geweest.
6 september 2015

In deze lezing geeft bekende fashion en celebrity fotograaf Frank Doorhof uitleg over hoe en waarom zij foto’s tot stand zij gekomen. Frank is de auteur van het boek ‘Mastering the model shoot’ (bestseller) en ‘De magie van de kleine flitser’. Hij geeft wereldwijd workshops op zeer speciale locaties.

Het onderwerp op de foto, in Franks geval vaak een fotomodel, is belangrijk maar ook zonder een goede technische kennis kun je eenvoudig zelf betere (vakantie- of natuur-) foto’s maken met de tips en trucs van deze fotograaf. Reis- en straatfotografie is naast het fotograferen van mensen namelijk ook een grote passie van Frank.
Dagelijks blogt hij over zijn foto’s, nieuws en fotografie zaken op www.frankdoorhof.com.

Programma: 19.00 uur inloop en koffieontvangst in de gewelvenkelders van het kasteel, 19.30 uur aanvang lezing, 21.00 uur drankje in Restaurant ’t Koetshuis.
Prijs: € 24,95 inclusief koffieontvangst en drankje na afloop. Bent u donateur? Dan kunt u op vertoon van uw pas de avond bijwonen voor € 14,95. Er is plaats voor maximaal 70 personen. De lezing gaat door bij aanmelding van 20 personen.
Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.
Informatie: kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op di t/m do, za en zo telefonisch bereikbaar tussen 12.00 - 17.00 uur via (0578) - 57 12 92. Tevens kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: via onderstaand formulier t/m dinsdag 1 september.

 

Online reserveren

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »