Zomeravondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
17 juli 2015

Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De boswachter neemt u mee voor een ontspannen wandeling door de Zandhegge. Dit bosgebied kent een fraai afwisselend landschap, waarin het verleden herkenbaar is gebleven. Het ligt op een overgangsgebied tussen de hoge, droge Veluwe en de lagere nattere gronden, gescheiden door een imposante stuifwal. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 19.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: witte slagboom Geldersch Landschap in de bocht van de Greutelseweg naast het Kroondomein. Routebeschrijving: neem de Zwolseweg (provinciale weg Apeldoorn – Vaassen), bij café De Hamer schuin linksaf de Wieselseweg inrijden en bij ANWB-paddestoel nr. 20018/001 rechtsaf de Greutelseweg op. Daarna doorrijden tot de witte Geldersch Landschap slagboom in de bocht.
Informatie: John ter Horst, tel. 06-51 381 453

Locatie

Zandhegge

Meer info »

Lees verder