Zomeravondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
21 augustus 2015

Het is een aparte beleving om in de avonduren te wandelen. De temperatuur loopt terug, de wind gaat liggen, de achtergrondgeluiden nemen af en de zang van de vogels is goed te horen. De boswachter neemt u mee langs de stuwwal waarop de Duno ligt en afhankelijk van de wensen van de groep klimmen we ook omhoog en dalen we af. Onderweg wordt aandacht besteed aan het ontstaan van de stuwwal en de strijd in het gebied in de Tweede Wereldoorlog. Als er ruimte en belangstelling voor is zullen ook nog andere oude verhalen aan bod komen. Reserveren is niet nodig.

Tijd: Start om 19.00 uur. Afstand ca 4 - 5 km. Duur: ca. 2 uur. Afhankelijk van de duisternis.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p.. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Startlocatie: Oude oprijlaan naar de Duno vanaf de Oude Oosterbeekseweg.
Routebeschrijving: Vanaf Oosterbeek via de Utrechtseweg bij de Koude Herberg op rotonde links (van Borsselenweg), onderaan rechts op de viersprong richting Westerbouwing/Doorwerth (of via de Benedendorpsweg en na de Westerbouwing links de Oude Oosterbeekseweg in en 50 m na de Middenlaan de oprijlaan in). Aldaar voldoende parkeergelegenheid langs de oprijlaan.
Informatie: Dirk van der Plaat, tel. 06 - 28 84 93 31

Locatie

Landgoed Oorsprong

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »