Kinderavondwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
6 augustus 2015

Het Wekeromse Zand is een gebied met levend stuifzand, bos en heide. Het is het thuis van vele vogelsoorten en een schuilplaats van veel wild. Er wonen edelherten, wilde zwijnen, reeën en ook moeflons. Zij laten overal hun sporen achter.Niet alleen kun je de afdrukken van hun poten vinden, maar je kunt hun aanwezigheid ook zien aan de plaatsen waar ze slapen of aan de sporen die ze achterlaten na het eten. De boswachter gaat samen met u en uw (klein)kinderen op zoek naar deze sporen. Daarbij vertelt hij allerlei leuke weetjes over de dieren. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 19.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: De parkeerplaats aan de Hoeverweg (afslag Wekeromseweg tussen Wekerom en Ede, bij de voormalige vuilnisbelt). De parkeerplaats staat aangegeven op borden van GLK langs de Wekeromse weg.
Informatie: Dirk van der Plaat, 06 - 28849331 of Frank de Smit, tel. 06 - 48477725

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=400

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder