Zomer Wekeromse Zand

Let op: Dit evenement is geweest.
18 juli 2015

Vivaldi liet zich in 1725 inspireren door de seizoenen. Nu laten we ons weer inspireren door zijn muziek. Vier keer wandelen we een route door het Wekeromse Zand en zien hoe de seizoenen de omgeving veranderen. Nu ervaren we "L'estate" (de zomer). De tijd waarin het prille groen zich heeft ontwikkeld tot een diep groen met overkoepelende diepblauwe luchten. Jonge dieren laten zich zien en de vogels hebben al weer een tweede legsel om zich druk over te maken. Insecten zoemen en intense geuren vullen de lucht. Een heerlijke lome tijd om de warmte in je op te nemen en weerstand op te bouwen voor de seizoenen die gaan komen. Reserveren is niet nodig.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: 2 a 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Opmerking: Neem een fototoestel mee.
Startlocatie: de IJzertijdboerderij aan de Vijfsprongweg in Wekerom.
Routebeschrijving: vanaf de N304 van Ede naar Wekerom of vice versa. Neem de Wekeromseweg die aan de kant van Wekerom de Edeseweg wordt genoemd. Vóór, cq. na het dorp Wekerom links, cq. rechtsaf de Vijfsprongweg in. De parkeerplaats is na 2,5 km links.
Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 en Joyce Penninkhof, tel. 06 - 14968813

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder